Hot fusion 100 % ægte menneske hår

Hot fusion,- Pre- glued system-

 Hotfusion påsættes med keratin der er et naturmatriale, som også dit eget hår og negle består af. Passer perfekt til selv meget tyndt og fint hår. Keratinen opvarmes med en connektor og påsættes dit eget hår. Metoden der bruges er strand by strand metoden, hvilket betyder, at hver tot påsættes som en perle i en perlerække. Denne metode gør, at din extension lægger indtil din hovedbund og følger dit eget hår, som var det dit eget.

Hotfusion gør det let, at sætte håret op, da de små bondings gør, at det ikke er synligt, at du har fået påsat en extension. Hotfusion giver også muligheder der ikke kan udføres med feks. Tape on and off, da de små bondings gør, at du kan lave en påsætning på områder uden det er synligtgjort.

Skal du vælge glat eller med krøl?
Har du glat hår eller naturligt fald så vælg glat hår. Det glatte hår følger dit eget og på den måde vil dit evt. fald også komme til syne i det glatte pga. håret er ægte remihår. Det er også stærkere og i en bedre kvalitet end det med krøl, da håret med krøl har været igennem endnu en kemisk behandling, nemlig permanent. Har du krøl så skal du vælge krøl. 

Hvad kan håret tåle?
- Du kan glatte håret. Det anbefales dog at du bruger f.eks. Freezer fra Schwarzkopf Professional, da det beskytter såvel dit eget hår, som din extension imod varme og slid.
- Du kan farve dit hår. Blot skal farven være mørkere end nuværende for ikke at ødelægge din extension. Brug evt. en toningsfarve.
- Du kan bruge gele og hårlak.
- Du kan føntørrer dit hår. Blot husk ikke, at bruge føntørren ved selve bondingsene.

Hvor mange totter der skal påsættes afhænger af dit hårs struktur, samt din hovedforms omkreds.

Jeg arbejder med 0.5 gr og 1 gr. totter alt afhængig af dit hårs struktur.

Holdbarhed er variende. Det handler tildels, hvordan håret plejes, samt ens eget hår. For det meste holder en extension 3 mdr., men nogle kan have det i mindre tid. Andre op til et halvt år til 9 måneder uden komplikationer osv.


Ved aftagning bruges der remover der indeholder Olie. Olie opløser dine bondings, hvilket også er derfor, at der ikke skal bruges Shampoo der indeholder olie, samt balsam m.m nær dine bondings, da bondingsene vil blive svækket.

.-------------------------------------------------------------------------------